Vevőszolgálat

+36 40 630-070 (Hétköznap 8h-16h)


hauser_vevoszolgalat

Kérdése van?
25 éves a Hauser

A 25 éves Hauser nyereményjátékot indít

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük, hogy Hauser készüléket vásárolt és szeretné velünk ünnepelni a márka fennállásának 25. évfordulóját! Ez alkalomból a 25.-ös szám bűvöletében élve elindítjuk nyereményjátékunkat. Amennyiben Ön 2016. november 12.-e és 2016. november 18.-a között az országban bárhol, bármilyen Hauser készüléket vásárol, küldje el a vásárlást igazoló dokumentum másolatát e-mailben a hauser25@hauser.eu címre. Minden 4. beküldő 25% engedményt kap a következő vásárlásából. A nyerteseket válasz e-mailben értesítjük, a vásárlási lehetőség leírását az értesítő levél tartalmazza.

Ezzel párhuzamosan a Facebookon is fut egy másik játékunk (https://www.facebook.com/hausermagyarorszag/), ahol naponta egy-egy nyeremény talál gazdára azok között, akik ott játszanak velünk.

Részletek >

+ 1 év Garancia

INGYENES-en regisztrált termékekre!

Részletek >

Vevőszolgálat: +36 40 630-070

Adatvédelmi nyilatkozat

A weboldalt üzemeltető Avex Zrt. tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. Honlapunkon keresztül gyűjtött valamennyi adatot bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelése mindenben megfelel a személyes adatok védelméről szóló 1992. évi LXVI. törvény, és az Elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseinek.Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén bármikor módosítania az Önről nyilvántartott adatokat.A gazdasági reklámtevékenység alapvető szabályairól és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. tv. alapján 2009. május 31. után természetes személyeknek, mint az üzenet címzettjének csak abban az esetben küldhető email, ha ehhez a nevét és teljes lakcímét is tartalmazó hozzájárulását megadta. A weboldal hírlevelére jelentkezőknek csak az általa kért hírlevelet fogjuk küldeni. Természetesen a hírlevélről a későbbiekben bármikor minden indoklás nélkül leiratkozhat.