Vevőszolgálat

+36 40 630-070 (Hétköznap 8h-16h)


hauser_vevoszolgalat

Kérdése van?
25 éves a Hauser

A 25 éves Hauser nyereményjátékot indít

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük, hogy Hauser készüléket vásárolt és szeretné velünk ünnepelni a márka fennállásának 25. évfordulóját! Ez alkalomból a 25.-ös szám bűvöletében élve elindítjuk nyereményjátékunkat. Amennyiben Ön 2016. november 12.-e és 2016. november 18.-a között az országban bárhol, bármilyen Hauser készüléket vásárol, küldje el a vásárlást igazoló dokumentum másolatát e-mailben a hauser25@hauser.eu címre. Minden 4. beküldő 25% engedményt kap a következő vásárlásából. A nyerteseket válasz e-mailben értesítjük, a vásárlási lehetőség leírását az értesítő levél tartalmazza.

Ezzel párhuzamosan a Facebookon is fut egy másik játékunk (https://www.facebook.com/hausermagyarorszag/), ahol naponta egy-egy nyeremény talál gazdára azok között, akik ott játszanak velünk.

Részletek >

+ 1 év Garancia

INGYENES-en regisztrált termékekre!

Részletek >

Vevőszolgálat: +36 40 630-070

Hauser Magyarország Kft

Hosszú évek kereskedelmi tapasztalatai és a saját elképzelések megvalósításának lehetősége indította útjára 1991-ben a Hauser termékeket forgalmazó Avex Kft.-t. Az indulás óta változatlanul családi kézben lévő céget igazi family business-ként már a második generáció irányítja, de az alapelvek ugyanazok, mint amit az alapítók több mint két évtizede lefektettek: bizalom, munka, innováció és kiváló márkaérték. Ez utóbbi fontossága nagyon korán kiderült így a tudatos márkaépítés az indulás óta az egyik legfontosabb része a cégnek.

A Hauser márkanév két, egymástól markánsan eltérő termékkör piacán is jelen van már több mint 25 éve, és mindkét területen meghatározó erővé vált. A Hauser háztartási és szórakoztató elektronikai termékek szinte minden háztartásban megtalálhatóak, és a folyamatosan megújuló, széles választék nagy népszerűségnek örvend. A másik termékkör a kerékpár, ahol a kizárólag szakkereskedők által forgalmazott Hauser bringák Magyarország egyik legismertebb és legkedveltebb kerékpárjai, különösen a családi és gyerekkerékpárok kategóriájában.

A növekedés ellenére továbbra is családias hangulatú cég kiemelt hangsúlyt fektet a bizalmi kultúra megőrzésére, az elvközpontú működésre valamint az egyéni és cégszintű tanulásra és fejlődésre.

A növekedés és folyamatos fejlődés egyik velejárója a változás. Az Avex Kft. 2010-ben Zrt-vé alakult és kereskedelmi tevékenységeit több különálló Kft látja el.

Az így megalakult Hauser Magyarország Kft fő tevékenységi köre háztartási kisgépek forgalmazása Hauser márka név alatt. Saját márkái mellett két világmárka magyarországi disztribúciós tevékenységét látja el: 2011-ben megkezdte a nemzetközi szinten is elismert Grundig és Beko márka magyarországi képviseletét.

A Hauser Magyarország Kft. jelenleg 4 piacon képviselteti magát: Magyarországon kívül még Szlovákiában, Romániában és Csehországban is jelen van.

Széles termékpalettájának kínálatát szakáruházakban és hipermarketekben értékesíti. A szakáruházak közül kiemelt partnereknek számítanak: Média Markt, Euronics, NAY. A hipermarketek közül a Spar, Auchan és Tesco polcain találhatóak meg háztartási gépei. Szakáruházak és hipermarketek mellett nagyon fontos értékesíti csatornának számítanak országszerte a kisebb szakkereskedések, melyek ellátásáról a cég négy országos nagykereskedő partnere gondoskodik.

A Hauser Magyarország Kft. egyik fő erőssége megbízhatósága és több éves kereskedelmi tapasztalata mellett a kialakult cégstruktúra. Jelenleg 3 key account manager és 5 területi képviselő dolgozik azon, hogy a kiemelt partnereket időben ellássa a megfelelő információkkal, akciókat szervezzenek és bevezessék a termékeket a piacra.

A Hauser termékkínálatát évről évre a legfrissebb irányvonalaknak megfelelően bővíti: évente mintegy 30 új termékkel bővül portfóliója, melyek behozataláról két beszerző gondoskodik.

A vállalat számára kiemelten fontos az általa forgalmazott termékek megfelelő minősége, melyet teljes körű minőségirányítási rendszer bevezetésével tudnak nyomon követni. A termékei minőségét folyamatos ellenőrzi és ellenőrizteti: a meghibásodási arány nem éri el a 2%-ot.

A magas minőséget semmi sem dicséri jobban, minthogy a Hauser márka 2012-ben már harmadszor nyerte el a Superbrands címet, mely magyar kisháztartási gépként mindezidáig egyedülálló eredmény.

A termékek minősége és a boltok megfelelő ellátása mellett a vállalat a legnagyobb hangsúlyt a vevők elégedettségének növelésére fekteti. Ennek kiszolgálására magas színvonalú, szakképzett ügyfélszolgálatot üzemeltet valamennyi márkájával kapcsolatban.

Az évek  során egyre fontosabbá vált a Hauser márka életében, hogy meghallgassa vevőit, odafigyeljen igényeire, ezeket a visszajelzéseket felhasználja munkája, termékei  fejlesztése során. Legfőbb célunk, hogy vevőink maximálisan elégedettek legyenek, érezzék, hogy vásárlás után sem feledkezünk meg róluk.

Mindennek megvalósítására egy új rendszer alkalmazását kezdtünk meg. A rendszer, Net Promoter Score röviden NPS, bevezetésének legfőbb célja éppen ezért a vevőink elégedettségének növelése.  A vevőktől kapott folyamatos visszajelzések alapján kezelni tudjuk problémájukat, segíteni tudunk nekik a termék használatával vagy éppen a termék javításával kapcsolatban felmerült kérdések esetén.