25 éves a Hauser

A 25 éves Hauser nyereményjátékot indít

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük, hogy Hauser készüléket vásárolt és szeretné velünk ünnepelni a márka fennállásának 25. évfordulóját! Ez alkalomból a 25.-ös szám bűvöletében élve elindítjuk nyereményjátékunkat. Amennyiben Ön 2016. november 12.-e és 2016. november 18.-a között az országban bárhol, bármilyen Hauser készüléket vásárol, küldje el a vásárlást igazoló dokumentum másolatát e-mailben a hauser25@hauser.eu címre. Minden 4. beküldő 25% engedményt kap a következő vásárlásából. A nyerteseket válasz e-mailben értesítjük, a vásárlási lehetőség leírását az értesítő levél tartalmazza.

Ezzel párhuzamosan a Facebookon is fut egy másik játékunk (https://www.facebook.com/hausermagyarorszag/), ahol naponta egy-egy nyeremény talál gazdára azok között, akik ott játszanak velünk.

Részletek >

+ 1 év Garancia

INGYENES-en regisztrált termékekre!

Részletek >

Vevőszolgálat

+36 40 630-070 (Hétköznap 8h-16h)


hauser_vevoszolgalat

Kérdése van?
htg Konyhai háztartási gépek olajsütő, főzőlap Hauser IC-2011 Indukciós főzőlap
Vevőszolgálat: +36 40 630-070

Hauser IC-2011 Indukciós főzőlap

További képek

Ajánlott fogyasztói ár

16 990 ,-

A termék értékelése
3.76
Vegye meg partnereinknél
Vélemények a termékről

Értékelések a Hauser IC-2011 Indukciós főzőlap

Kiss Ervin - 2017-05-27 Nem regisztrált felhasználó

A főzőlap nagyon gyakran kikapcsol E6 hibával. Szerintem nem kellene, ugyanis a kerámia nincs túlmelegedve. A folyadék az edényben alig forr, de a főzőlap kikapcsol. Gyakorlatilag lehetetlen 5 percnél tovább magas hőfokon sütni vagy főzni.
Ez normális vagy hiba?

Értékelés: 3 Közepes
István - 2017-05-12 Nem regisztrált felhasználó

Nekem ma sikerült hozzájutnom egy ilyen készülékhez. Nagyon meg vagyok vele elégedve,de a csipogása és a ventilátor működése lehetne egy kicsit csendesebb.

Értékelés: 4
Fkadar - 2015-11-04 Nem regisztrált felhasználó

Jó, gyors, hatékony, de a csipogása elviselhetetlen és kis lakásban pl. éjszaka durvább, mint egy vekker. Ha tudom, hogy ennyire irritálóan hangos és, hogy még ki sem lehet kapcsolni a hangjelzést, teljesen biztos, hogy nem veszem meg. Ez a szempont annyira értékrombolónak és értékelésrombolónak bizonyult, hogy a termék minden egyéb pozitívuma ellenére nem javaslom a megvásárlását olyan embereknek, akiknek jó a hallásuk.

Értékelés: 2 Gyenge
Mert hülye azért nem vagyok! - 2015-01-22 Nem regisztrált felhasználó

Engem ma a selejtes szervizben néztek teljesen hülyének.
Az készüléket vissza vittem az eladónak, és 30 percnyi tárgyalás után belátták, hogy ha a szerviznek van igaza, az hibás teljesítés.
Vissza kaptam az árát. Most nem tudom, hogy merjek ebből a típusból vásárolni.
A másik amit használok eddig kifogástalanul működik.
A szerviz hozzáállásán nem ártana változtatni.

Értékelés: 3 Kitűnő
Peter Smith - 2015-01-22 Regisztrált felhasználó

Hosszútávú tapasztalatom még nincs a termékkel kapcsolatban (1 hete van meg), de eddig abszolút pozitív a véleményem. 1 'hátránya' van csupán és az a hangja. Én fizettem volna inkább 1- 2 ezerrel többet, ha cserébe egy jobb csapágyazású ventit kap. Mivel garis nem is bontom meg, hogy cseréljem és azért lehet mellette élni.
A csipogásnak is lehetne visszafogottabb a hangja, de mind ezért kárpótol a korrekt ár és a műszaki jellemzők. Imádom, hogy sík a felület, így a tisztítás nem kicsit effektívebb.
Bár a hőfokot nem lehet fokozatmentesen állítani, ezt lehet kompenzálni azzal, hogy watt szerinti osztást választok.
Isteni a timer is, amivel 3 óráig lehet időzíteni. A lezárhatóság is nagyon jól megoldott. Így tisztításnál nem nyomkodom össze- vissza és kihúzni sem kell a 230 -ból. (a fenti kommentelőnek: Aki használt már elektromos cuccokat egyértelmű a használata. Egy érintésre zár, ha oldani akarod hosszan ott tartod az ujjad és fel van oldva)

Én eddig csak gázon, kerámia és vasmagos főzőn dolgoztam, de eddig nagyon kedvelem az indukciós főzőcskét és ehhez ez a termék remek társnak bizonyul.
A 3 liter hideg vizet is 1- 2 perc alatt forralja és még az is 'lehet', hogy energia hatékonyabb, úgy hogy én csak ajánlani tudom. :)

Értékelés: 4 Kitűnő
Rendekimari - 2014-12-26 Nem regisztrált felhasználó

Nagyon gyors! Kérdésem: a lakat gondolom a gyerekzár funkció. Végigsimitottam a kezelőfelülete, bekapcsolódott a gyerekzár. Mivel a használati útmutató egy árva betüt sem ír erről, nem tudom, hogyan kell ezt a funkciót kikapcsolni :( ha áramtalanítom, akkor visszaáll, de nem biztos, hogy csak ez a lehetőség van!

Értékelés: 4 Kitűnő
Hauser Vevőszolgálat - 2014-09-23 Regisztrált felhasználó

Tisztelt Molnár Edit!

A készülék főzőfelületét mosogatószeres, nedves szivaccsal lehet tisztítani, majd szárazra kell törölni. Nem szabad erős tisztítószert, karcoló súrolószert a készülék tisztításához használni. A készüléket vízbe mártani tilos.

Üdvözlettel:
Hauser vevőszolgálat

Értékelés: 5 Kitűnő
Molnár Edit - 2014-09-20 Nem regisztrált felhasználó

A készülék tisztításáról nem ír semmit az útmutató. Mivel lehet tisztítani az üveg felületet?

Értékelés: 5 Kitűnő
Ajpek Tibor - 2014-08-16 Nem regisztrált felhasználó

Pénteken vettem egy 2011-es típust. A gondom, hogy folyamatosan megy a ventilátora. Ez természetes?
Van egy másik gyártótól származó nyolc éves típusom. Ott csak szakaszosan megy a venti, gondolom ha kell. Ez a folyamatos működés elég zavaró, és zajos. Esetleg máris vihetem a szervizbe?

Értékelés: 3 Kitűnő
Hauser Vevőszolgálat - 2014-04-07 Regisztrált felhasználó

Tisztelt T!

Kérem, szíveskedjen az info@hauser.eu e-mail címre bejelentkezni, hogy segítségére tudjunk lenni a termékregisztrációban.

Üdvözlettel:
Hauser vevőszolgálat

Értékelés: 5 Kitűnő
Csaba Bükki - 2014-04-04 Regisztrált felhasználó

Ma szállította a GLS, 15óra körül. Mindent elolvastam a használati útmutatóból.
Kérdéseim: 1. Miért kell földelt konnektor, ha úgysincs védő érintkező a villásdugón? Szerintem kettős szigetelésű, bár ez a leírásban nem szerepel.

2. A leírás szerint, ha nem húzom ki a konnektorból, akkor a következő bekapcsoláskor az előzőleg beállított értékekkel (teljesítmény vagy hőmérséklet) működik tovább.
Sajnos az én példányom minden bekapcsolás után a maximális, 1750 Watt teljesítménnyel indul. Ez vízforraláskor (leves főzéskor) még nem olyan nagy baj, de egy serpenyőbe öntött kevés oliva-olajon félek, hogy szénné ég a hagyma, mire lejjebb tudom szabályozni. Vagy van valami trükk itt?

3. A Locked gombról nem tesz említést az útmutató. Arra gondoltam, talán ezután megőrzi a készülék az utolsó beállítást, de szörnyű dolog történt. "Lefagyott" az összes gomb, még az ON/OFF gomb is és az edényt levéve megjelent ugyan az E0 hibakód, de a lockolást csak a konnektorból való kihúzás szüntette meg. Mire való a Locked gomb?

Értékelés: 3 Kitűnő
T - 2014-03-07 Nem regisztrált felhasználó

A büdös parasztok azt hazudják, hogy regisztráció esetén +1 év garancia jár, csak éppen regisztrálni nem lehet, mert szerintük "ilyen garanciajegy nem létezik". Gratulálok.

Értékelés: 1 Kitűnő
Mezei Imre - 2013-11-03 Nem regisztrált felhasználó

Jó a készülék, egyszerű a kezelhetőség, bár a használati utasítás nem tér ki a teljesítmény-hőfok beállításra. Ki kell kísérletezni, egyszerű, "mezei felhasználó" nem nagyon boldogul műszaki beállítottságú ember segítsége nélkül. Nekem az a gondom, hogy egy bizonyos idő után F2 hibával leáll, de újra indítva megint megy tovább! E- miatt nem lehet egyedül hagyni! A szakszerviz messze van ezért kérdezem: Lehet, hogy valami kontakt hiba van, esetleg a hőérzékelő csatlakozó igazításával helyben javítható?

Értékelés: 4 Kitűnő
Lujzi - 2013-09-08 Nem regisztrált felhasználó

Én nagyon szeretem ezt a készüléket és kapásból 2db is van is a konyhánkban!
Aki nem ért hozzá, ne vegye meg!
A Többieknek meg csak ajánlani tudom!
Gyorsan felforral, szépen főz, lehet szabályozni a hőfokot, keveset fogyaszt, gyorsabban kész az étel!

Kedves Hauser!
Kérek még 2db-ot ajándékba! :-)
Várom szíves válaszukat.
Üdv: Lujzi :-D

Értékelés: 5 Kitűnő
S Attila - 2013-08-16 Nem regisztrált felhasználó

Sajnálatos módon ennek a készüléknek a teljesítményét és a hőmérsékletét nem lehet egyidejűleg szabályozni! Még szomorúbb, hogy erről sehol nem tájékoztatják a vásárlókat! Így a készülék gyakorlatilag csak forralásra alkalmas! Egyéb felhasználásra nem javaslom!!!

Értékelés: 1 Kitűnő
Hauser Vevőszolgálat - 2013-07-08 Regisztrált felhasználó

Tisztelt Turai András!

Készülékünkkel kapcsolatos észrevételeit köszönjük!
Az IC-2011-es indukciós főzőlapot tudjuk Önnek ajánlani.

Üdvözlettel:
Hauser vevőszolgálat

Értékelés: 5 Kitűnő
Turai András - 2013-06-28 Nem regisztrált felhasználó

Három évig használtam egy IC 2000-T.Tönkrement annyira, hogy ki kell dobnom. A kerámialap körüli műanyag keret, és egyéb hőt nem bíró műanyagok annyira eldeformálódtak repedeztek az edény visszaható hőjétől, hogy most már használhatatlan. Vennék újat, de olyat, aminek nem lenne ilyen problémája, pl. lemez ház, vagy jobb anyagminőség. Mit ajánl?
Köszönettel Turai

Értékelés: 3 Kitűnő
Hauser Vevőszolgálat - 2013-02-18 Regisztrált felhasználó

Tisztelt Vásárlóink!

Indukciós főzőlapjaink működési elve azonos. A külső megjelenésükben van közöttük eltérés, illetve az IC-2010-es készülék 12-21 cm átmérőjű edényekkel használható, míg az IC-2012 és 2013-as készülékek 20-26 cm átmérőjű edényekkel.

Üdvözlettel:
Hauser vevőszolgálat

Értékelés: 5 Kitűnő
Attila - 2013-02-13 Nem regisztrált felhasználó

Tisztelt Vevőszolgálat!

Ahogy az egyik előző kommentelő is kérdezte mi a különbség a 3 verzió közt mert a leírásokból semmi nem derül ki, a válaszban meg nem tértek ki rá :)
Köszönöm

IC-2010, IC-2012, IC-2013

Értékelés: 4 Kitűnő
Éva - 2013-02-11 Nem regisztrált felhasználó

Szeretnék egy indukciós főzőlapot.
Mi különbség van a néven és az áron kívül az egyes modellek között?

Pl ez és az IC-2010 között, vagy az IC-2012 vagy IC-2013 között.
Kicsit másként néznek ki.

Valami lényeges különbség?

Értékelés: 5 Kitűnő
Hauser Vevőszolgálat - 2013-01-11 Regisztrált felhasználó

Tisztelt Katus!

Az indukciós főzőlapot csak abban az esetben lehet bekapcsolni, ha a főzőfelületén megfelelő anyagú edény van. Amennyiben a főzőlapon nincs edény, vagy annak az anyaga nem mágnesezhető, akkor a készülék nem tud működésbe lépni. Amikor áramhoz csatlakoztatja a főzőlapot, a kijelzőjén megjelenik az "Off" felirat. Miután az edényt a készülékre helyezte, az On/Off gombbal a főzőlap bekapcsolható és beállítható a hőmérséklet vagy a teljesítmény.

Üdvözlettel: Hauser Vevőszolgálat

Értékelés: 5 Kitűnő
Kukta - 2012-12-26 Nem regisztrált felhasználó

Tisztelt Horvath Ur !

Altalaban utalom a kinai vackokat, de ez a keszulek jo, pedig alkamankent kisebb rendezvenyeken is hasznalom ( nem arra keszult).
Magam csak a ki-be, illetve homerseklet fol-le funkciokat hasznalom, 200-on valoban csak szutyorog rajta a kaja, 2000-en viszont egetni lehet rajta !
Az edenye jo ?
Van olyan rozsdamentes otvozet, ami csak gyengen magnesezheto, azzal tenyleg nem kielegito a mukodese. Nem csak a kimondottan indukcios fozesre tervezett draga edenyekkel hasznalhato: nagyon megfelel az ontottvas, a zomancos vasalapu edenyek is tokeletesek.
Jo tanacs: mindig hagyja, hogy a ventillator lehutse a keszuleket s csak azutan aramtalanitsa, ha az automatikusan kikapcsolt !
Lehet, hogy nem hiszi: semmi kozom a ceghez, csak hasznalom ezt a termeket. Van 2500 euros hordozhato woksutom is, Az is indukcios, nemet, ipari.
Ha emellett batran merem hasznalni ezt is, az azert jelent valamit, nem ?

Értékelés: 5 Kitűnő
Katus - 2012-12-18 Nem regisztrált felhasználó

Kaptam egy Hauser IC-2011 indukciós főzőlapot ajándékba. Addig már sikerült eljutni, hogy az OFF gomb világit, de tovább semmi!!!! Mit tegyek, mivel ez a kütyü ráadásul céges ajándék .Garanciás papír nincs kitöltve, vásárlási blokk ki tudja kinél van?!

Értékelés: 1 Kitűnő
Hauser Vevőszolgálat - 2012-12-10 Regisztrált felhasználó

Tisztelt Horváth György!

Szeretnénk segtségére lenni a készülék használatával kapcsolatban. Kérem, amennyiben módjában áll, szíveskedjen az info@hauser.eu e-mail címre elküldeni, hogy a készüléken milyen beállításokkal próbáltak ételt készíteni.
Várjuk levelét, hogy megoldást tudjunk találni.
Segítségét köszönjük!

Üdvözlettel:
Hauser vevőszolgálat

Értékelés: 5 Kitűnő
Horváth György - 2012-12-06 Nem regisztrált felhasználó

T.Olvasó!

Mivel máshol nem(vagy minek)mondhat az ember véleményt,itt pedig felajánlották,leírom!
2 hete vettem 1 IC-2011-es főzőlapot,mondván hogy a kerámialapos sokat fogyaszt majd ezzel spórolunk!
Párom 3-4 használat után visszatette a dobozába"megint kidobtál több mint 10 ezret az ablakon"felkiáltással!
Ezzel nem hogy főzni,de még egy rántottát elkészíteni is kihívás!!!!!(Tudom,mert kivéve a dobozból,én is kipróbáltam!)
Az étel vagy nem fő,vagy pillanatok alatt leég.Lehajtott fejjel be kellett lássam,tényleg kidobott pénz volt,persze pénzvisszatérítésre esély sincs,mivel a készülék "rendeltetésszerűen működik"!
Kinek mi a rendeltetésszerű!?

Összegezve a kütyü kb annyit ér,amennyi a beleépített színesfém piaci ára,körülbelül 1000-1200 forintot.Csak az a bosszantó hogy ezért még nekem kell dolgozni,míg szétszedem!
Maradok tisztelettel:Horváth György "MADÁR"

Értékelés: 1 Kitűnő
Majzik László - 2012-07-12 Regisztrált felhasználó

1 hónapja vásároltam IC-2011 -est. 3 alkalommal használtam, negyedik próbálkozásra zárlatos lett, füst, hang és fény kíséretében verte le az automatát.
Most mehetek szervízbe, amiből Budapesten 1 van és nincs közel hozzám, szabadnapot kell kivennem a munkahelyemen, mert a nyitvatartása is igen szűkös.

Egy másik észrevétel, hogy a készülék nem fokozatmentesen szabályozható.
Pl.: ha 500W-ra állítom a teljesítményét, akkor szemmel láthatólag ki/be kapcsolgat. Gondolom ez valami olyasmi tesz, hogy maximális (2000 W) teljesítményen üzemel 1 másodpercig, majd kikapcsol (0 W) 3 másodpercre, így átlagban megvan az 500W.

Ez viszont sütés szempontjából nagyon nem jó.

Kérdezném hogy ez tényleg így van-e?

Értékelés: 1 Kitűnő
Hauser Vevőszolgálat - 2012-06-27 Regisztrált felhasználó

Tisztelt Szeleczky Bernadette!

Segítségére szeretnénk lenni a probléma megoldásában, ehhez kérem szíveskedjen az info@hauser.eu e-mail címre elérhetőségét elküldeni.

Üdvözlettel:
Hauser vevőszolgálat

Értékelés: 5 Kitűnő
Hauser Vevőszolgálat - 2012-06-27 Regisztrált felhasználó

Tisztelt Gulyás Ildikó!

A készülék regisztrálható lett volna extra garanciára. Így szervizeink két éven belül garanciában tudnák javítani a meghibásodott terméket.
Kérem, szíveskedjen az info@hauser.eu e-mail címre bejelentkezni, hogy a javítással kapcsolatban segítségére tudjunk lenni.

Üdvözlettel:
Hauser vevőszolgálat

Értékelés: 5 Kitűnő
Gulyás Ildikó - 2012-02-24 Nem regisztrált felhasználó

Nekünk is IC-2009-es van. Tavaly januárban vettük, letelt az egy év garancia és tönkrement.....De amíg működött nagyon szerettem.

Értékelés: 3 Kitűnő
Szeleczky Bernadette - 2012-02-21 Nem regisztrált felhasználó

Én is a gáz minősége miatt vettem egy Hauser IC-2009 indukciós főzőt tavaly júniusban.Nagyon meg vagyok vele elégedve ami a főzési teljesítményét illeti, - főzésnél csak ezt a készüléket használom . Megjegyzem egy személyes háztartásom van, tehát nem vezetek nagy háztartást. A készülék minősége azért hagy némi kívánni valót maga után.A készülék oldalán lévő világos szürke keret ami a főzőlapot hivatott rögzíteni a jobb és a bal oldalon elvált és a sarkoknál is berepedezett. Úgy gondolom hogy a 8 hónapos nem túl nagy igénybevétel és használat nem kellene hogy indokolja ezt a hibát. Értékelésem csak a főzési teljesítményre vonatkozik, a készülék minőségére nem.

Értékelés: 5 Kitűnő
mylo - 2012-01-24 Regisztrált felhasználó

Nekünk IC-2009-es van (ilyet nem találtam, ezért írom ide!)
Egyébként teljesen meg vagyunk elégedve vele, egyetlen apró észrevétel: lehetne egy kicsit szélesebb!

Értékelés: 4 Kitűnő
Szadai Szilvia - 2012-01-24 Regisztrált terméktulajdono

Dunakeszin a gáz minősége már kritikán aluli lett, ezért mérgemben vettem meg ezt a készüléket. Most már bánom, hogy miért nem korábban döntöttünk így. Egyszerűen hihetetlen, milyen gyors, energiatakarékos! Imádom! Valahogyan ki kéne fejleszteni cirkó berendezésekre is az indukciós típust :) biztosan azt is megvennénk!
Mindenkinek csak ajánlani tudom, az ára miatt is.

Értékelés: 5 Kitűnő
Szalainé Csabina Brigitta - 2012-01-24 Nem regisztrált felhasználó

Imádom!Amióta megvettem csak ezt használom ,a gáztűzhelyet szinte be se kapcsolom.Nagymértékben lerövidíti a főzési időt!

Értékelés: 5 Kitűnő
További véleményekLegfrissebb vélemények
Mit kell tudnod róla?
 • Időzítés: 180 percig
 • Teljesítmény: 2000W
 • Hőmérséklet-szabályozás: 60 oC-tól 240 °C-ig (20 oC-onként)
 • Érintőgombos vezérlés
 • Üvegkerámia felület
 • Akár 50%-os energiamegtakarítás ?
 • Egyszerű tisztítás és kezelés
 • Automatikus edényfelismerés ?
 • Túlmelegedés elleni védelem
 • LCD kijelző
 • doboz: 425x350x90 mm
 • Szabadonálló kivitel
Termékhőmérő Hauser IC-2011 Indukciós főzőlap

Ajánljuk figyelmébe

Hauser IC-2012 Indukciós főzőlap

 • Időzítés: 180 percig
 • Teljesítmény: 2000W
 • Hőmérséklet-szabályozás: 60 oC-tól 240 °C-ig (20 oC-onként)
 • Érintőgombos vezérlés
 • Üvegkerámia felület
 • Akár 50%-os energiamegtakarítás [info Az indukciós elv lényege, hogy a készülék csak akkor kezdi el a melegítést, ha megfelelő edény kerül rá. Amint levesszük az edény, a felület szinte azonnal kihűl. Így  nem csak energiatakarékos a működés, de elkerülhető, hogy gyerekek, idősek véletlenül a forró felülethez érjenek.info]
 • Egyszerű tisztítás és kezelés
 • Automatikus edényfelismerés [info A készülék csak mágnesezhető edényekkel használható. Ezt könnyen ellenőrizheti, ha használni kívánt edényére hűtőmágnest helyez. info]
 • 20-26 cm átmérőjű edényekkel használható, mágneses talpazattal
 • Túlmelegedés elleni védelem
 • LCD kijelző
 • doboz: 395x330x85 mm
 • Szabadonálló kivitel
További Információ