25 éves a Hauser

A 25 éves Hauser nyereményjátékot indít

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük, hogy Hauser készüléket vásárolt és szeretné velünk ünnepelni a márka fennállásának 25. évfordulóját! Ez alkalomból a 25.-ös szám bűvöletében élve elindítjuk nyereményjátékunkat. Amennyiben Ön 2016. november 12.-e és 2016. november 18.-a között az országban bárhol, bármilyen Hauser készüléket vásárol, küldje el a vásárlást igazoló dokumentum másolatát e-mailben a hauser25@hauser.eu címre. Minden 4. beküldő 25% engedményt kap a következő vásárlásából. A nyerteseket válasz e-mailben értesítjük, a vásárlási lehetőség leírását az értesítő levél tartalmazza.

Ezzel párhuzamosan a Facebookon is fut egy másik játékunk (https://www.facebook.com/hausermagyarorszag/), ahol naponta egy-egy nyeremény talál gazdára azok között, akik ott játszanak velünk.

Részletek >

+ 1 év Garancia

INGYENES-en regisztrált termékekre!

Részletek >

Vevőszolgálat

+36 40 630-070 (Hétköznap 8h-16h)


hauser_vevoszolgalat

Kérdése van?
htg Egészségmegőrzés páramentesítők Hauser DH-400 Páramentesítő
Vevőszolgálat: +36 40 630-070

Hauser DH-400 Páramentesítő

Ajánlott fogyasztói ár

19 990 ,-

A termék értékelése
4.13
Vegye meg partnereinknél
Vélemények a termékről

Értékelések a Hauser DH-400 Páramentesítő

Melis Mihály - 2016-11-30 Nem regisztrált felhasználó

Érdeklődi szeretnék hogy miért van az hogy egy deka vizet össze nem szed a készülék és miért fújja a levegőt miért nem szívja ? Köszönöm előre is a választ

Értékelés: 2 Gyenge
Szegedi Lajos - 2016-11-12 Nem regisztrált felhasználó

Nagyjából kettő év, - nem folyamatos! -, üzemelés után a tápegység felmondta a szolgálatot. Megpróbáltam javítani, de szétbontás után nem kis döbbenettel láttam, hogy a nyáklemez, finoman szólva is a csak a "sufnituning" szintjét mutatta. Borzalmas, "taknyolás" szintű forrasztások, elégett alkatrészek. Ezek után már félek megkérdezni, hogy lehet-e és hol, normális tápegységet beszerezni? Ugyanis a készülékre szükségem lenne, de úgy vélem, nem azért vettem anno 16000Ft. körüli áron páramentesítőt, hogy két évente újabb tápegységre dobáljak ki, újabb ezreket.

Értékelés: 1 Rossz
Valaki - 2016-08-26 Nem regisztrált felhasználó

Ha az adater az előírt használat mellett bemondja az unalmast akkor hol lehet kapni újat magyarországon?

Értékelés: 1 Rossz
Dancsó Géza - 2016-08-01 Nem regisztrált felhasználó

Három napja vásároltam a készüléket , de még csak bosszúságot okozott . A párából lecsapódó vizet nem gyüjti a tartályba , a készülék
körül tócsában áll a víz . Próbáltam pontosan visszahelyezni a tartályt
szerintem jól , még is mellé folyik a víz . Tönkre teszi a padlót .
Gondolkodom a visszaküldésen .

Értékelés: 1 Kitűnő
Réti Zoltàn - 2016-02-18 Regisztrált terméktulajdono

mÉG JÓ HOGY TÖRÖLTÉK A HOZZÁSZÓLÁSOMAT MÉGEGYSZER NEM ÍROM LE NA IGEN ITT KEZDŐDIK AZ HOGY MODERÁTOR ALKOT DE Ő SEM TUDJA MIT!

Értékelés: 5 Kitűnő
ANITA - 2016-01-16 Nem regisztrált felhasználó

Megérkezett a készülék, kb másfél hetet használtam, aztán észrevettem, hogy a hatuljára ráfagyott a víz,és nem is emelkedett a tartályban a vízszint. Ennek van valami jelentősége?vagy csak olvasszam le, és működhet tovább?nem szeretném, ha bármi baja lenne. :(

Értékelés: 4 Kitűnő
szloboda gyorgyne - 2016-01-11 Nem regisztrált felhasználó

Nekem 3db van 2010 ben vàsàroltuk mos is beinditotam 2remekul mukodik de sajnos 1 mukodik csak a vizet nem szedi ossze nem tudom mi lehet az oka ha tudnànak segiteni megkoszonèm segitsèget .

Értékelés: 5 Kitűnő
Szegedi Lajos - 2016-01-07 Nem regisztrált felhasználó

A készülék bevált.Kiválóan végezte a dolgát. Azért a múlt, mert kb. két évnyi szolgálat után, nemrégiben elhalálozott a tápegysége. A neten kerestem róla valami adatot, nos 5 azaz öt Kínai lapon kívül sehol semmi információ. Érdekelne, hogy lehet-e és hol tápegységet kapni hozzá. Az adatai; THX-012300KB Input;230~, 50Hz 1,2A Output; 12V= 3.5A

Értékelés: 5 Kitűnő
ANITA - 2016-01-01 Nem regisztrált felhasználó

Én most rendeltem meg a terméket...hova kell tennem hogy a szekrények háta mögötti vizesedést megszüntesse? Sajnos nem tudok kereszthuzatot csinálni, nem tudok szellőztetni rendesen, ezáltal a falak a tövekben felvizesednek. Megoldódhat ez a probléma?

Értékelés: 5 Kitűnő
Réti Zoltàn - 2015-12-06 Regisztrált terméktulajdono

Vélemények alapján néztem meg a terméket eddig egy napja megy ha beválik további készüléket fogunk vásárolni. A tablettás termékek nem érnek egy forintot sem. :)

Értékelés: 5 Kitűnő
Réti Zoltàn - 2015-12-06 Regisztrált terméktulajdono

Vélemények alapján néztem meg a terméket eddig egy napja megy ha beválik további készüléket fogunk vásárolni. A tablettás termékek nem érnek egy forintot sem. :)

Értékelés: 5 Kitűnő
KATAVICS ZSOLT - 2015-10-25 Regisztrált terméktulajdono

Most rendeltem a második terméket. Nagyon jól bevált, megszűntette a párásodást , a penész képződést. Nagyon bevált. A levegő érezhetően felfrissült.

Értékelés: 5 Kitűnő
Ribarics Pál - 2015-07-20 Nem regisztrált felhasználó

Használható a DH-400-as egy kb 30 m2-es pincében, ahol viszonylag hűvösebb van ? (18-20 Celius). A falak töve nedvesedik illetve a fa szegélylécek penészednek.
Ribarics Pál

Értékelés: 5 Kitűnő
Lóránt - 2014-12-26 Nem regisztrált felhasználó

Sajnos én már közel két éve várok a termékre, mármint arra, hogy valahol megvásárolhassam. Nem is egyet, hanem 3 darabot. Sajnos az idei évben is lecsúsztam róla. Egy éve ígérte meg a"hauseres ügynök" egy jó ismerősömnek, aki egy kiskunlacházi műszaki üzletben dolgozik, hogy novemberben lesz belőle és ők is kapni fognak. Hát az idén sem lett belőle semmi. Remélem januárban tényleg boldog tulajdonosa lehetek legalább egy db-nak.

Értékelés: 4 Kitűnő
józsef - 2014-12-16 Nem regisztrált felhasználó

Szeretnék vásárolni belőle,ha van megoldás kérem jelezze valaki!
Természetesen 15000 Ft körüli áron!
Köszönöm!

Értékelés: 5 Kitűnő
Tar László - 2014-12-08 Nem regisztrált felhasználó

Üdv

Már 2 éve használom nagy megelégedettséggel ezt a típusú gépet.
Kérdésem csak annyi lenne, hogy mivel szeretnék még egy ilyen készüléket, Magyarországon hol lehet jelenleg kapni?

Tar László

Értékelés: 5 Kitűnő
Hauser vevőszolgálat - 2014-11-24 Regisztrált felhasználó

Tisztelt Barbara!

A készüléket akár folyamatosan is lehet használni, nincs maximális üzemidő meghatározva. A páramentesítő leáll, ha a tartálya megtelik.
Az elhelyezése lehet középmagasságban, de érdemes kipróbálni több helyen is, mert egyedi körülmények befolyásolhatják, hol tud a legoptimálisabban működni.

Üdvözlettel:
Hauser vevőszolgálat

Értékelés: 5 Kitűnő
Barbara - 2014-11-19 Nem regisztrált felhasználó

Én a héten vettem 2 db-ot. Kérdésem az hogy biztonsággal bekapcsolva hagyhatom otthon, ha eljöttem dolgozni? Főleg a gyerekszobába van vizesedett falrész és penész. Hova érdemes rakni. Szekrény tetejére, földre, polcra? remélem megoldást fog nyújtani a vizesedés ellen. Nekem kicsit hangos, de a gyerekek nyugodtan alszanak tőle.

Értékelés: 4 Kitűnő
Sulyok Adrienn - 2013-12-04 Nem regisztrált felhasználó

Nagyon örülök, hogy vettünk páramentesitőt. Csak ajánlani tudom mindenkinek. A gyerek szobába non-stop megy semmi zavarot nem talál benne.

Értékelés: 5 Kitűnő
Gébl Mónika - 2013-10-05 Regisztrált terméktulajdono

Nagyon megvagyunk elégedve a termékkel , bátran ajánlom mindenkinek! Nálunk a makacs dohszagot is megszűntette! Se penész se pára se dohszag! Imádom! :)

Értékelés: 5 Kitűnő
Dávid - 2012-12-24 Regisztrált terméktulajdono

Nemrégiben vásároltuk a terméket, mivel a lákás az utóbbi időben valamiért nagyon elkezdett párásodni és a napi többszöri szellőztetés ellenére is több helyen is megjelent a penész. A tablettás páramentesítők nem segítettek, így némi keresgélés után rábukkantam a szóban forgó termékre és mivel jókat olvastam róla, így úgy döntöttünk, beruházunk rá. Mivel több helyiségben is jelentkezett a probléma, így mindjárt kettőt is vettünk, az egyik fixen a gyerekszobában van (az ugye a legkritikusabb penész szempontjából), a másikat -napi osztásban- felváltva használjuk a konyhában és a nappaliban. A gyerekszoba azóta teljesen penész mentes és nagyon friss, könnyű lett a levegő. A másik két szobában is kezdetben alig jött elő a penész, pár nap leforgása után azonban ott is megszűnt. Összességében nagyon meg vagyunk elégedve a termékkel, bátran ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémákkal kűzd.

Pro: rendkívül igényes, elegáns megjelenés, hatékony, könnyen kezelhető, jó ár/érték arány, termék regisztrációval +1 év garancia.

Kontra: sokak által kicsit hangosnak mondott, a gyári zajszint emélkezetem szerint 40db, véleményem szerint azonban cseppet sem zavaró, pár perc után már észre sem vettük, hogy a szobában van.

Értékelés: 5 Kitűnő
Vojtek Viktor - 2012-11-14 Regisztrált terméktulajdono

Piszok jól néz ki, és tényleg halkabban működik mint a kompresszoros megoldások , sőt, én hálószobában használom, és rám altató hatással van a monoton szellőhangja. Viszont azt vettem észre, hogy csak akkor működik hatékonyan, ha legalább 20C-fok van a szobában (erre figyeljünk oda!) Én mindenképpen ajánlom, rendesen érezni a levegőn, hogy könnyebb,frissebb.

Értékelés: 4 Kitűnő
Zámbori Katalin - 2012-01-24 Regisztrált felhasználó

Kellemesen csalódtam a termékben, örülök hogy nem a kisebb kapacitásút vettük meg. Rengeteg vizet gyűjt össze, s a szekrény mögött így nem penészedik a fal.

Értékelés: 4 Kitűnő
További véleményekLegfrissebb vélemények
Mit kell tudnod róla?
 • Termoelektromos működés
 • Tartály űrtartalom: 2000 ml
 • Teljesítmény: 73W
 • Kapacitás: 400 ml/nap (30°C, 80%-os relatív páratartalom mellett)
 • Automata kikapcsolás és LED jelzőfény a víztartály telítettsége esetén
 • Környezetbarát technológia
 • Hordozható, könnyen mozgatható a szobában
 • Nagy sebességű és hosszú élettartamú motor
 • Csendes működés
 • doboz: 250x165x450 mm
Termékhőmérő Hauser DH-400 Páramentesítő

Ajánljuk figyelmébe

Hauser DH-301 Páramentesítő

 • Termoelektromos működés
 • Tartály űrtartalom: 700 ml
 • Teljesítmény: 40W
 • Kapacitás: 240 ml/nap (30 °C, 80%-os relatív páratartalom mellett)
 • AC/DC adapter tartozék
 • Automata kikapcsolás és LED jelzőfény a víztartály telítettsége esetén
 • Nagy sebességű és hosszú élettartamú motor
 • Megvéd a nedves foltok képződésétől
 • Csendes működés
 • doboz: 180x165x305 mm
További Információ